SHARE YOUR EXPERIENCES 

Heeft u met ons samengewerkt? Wij horen graag uw ervaringen met PJ Productions/ PJ Company. 

Rating: 5 sterren
7 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Lotte sleurs
7 dagen geleden

Onze dochter danst nu al enkele jaren bij PJ company en elke les is ze vol enthousiasme vertrokken en nog stralender terug gekomen. We merken dat ze zich goed voelt bij pj-company en dat is zo belangrijk.
Elk jaar krijgen ze de kans om toe te werken naar een prachtige show die enorm goed in elkaar zit. De passie die Pieter jan heeft voor het dansen geeft hij door aan de kinderen prachtig om te zien! We zijn zeer tevreden!

Annelies Havermans
21 dagen geleden

Wij zijn enorm enthousiast over PJ-company en willen graag onze ervaring delen. Wat deze dansschool zo bijzonder maakt, is de manier waarop Pieter-Jan oog heeft voor elk individueel kind/jongere en hun talenten ziet. Dit zorgt ervoor dat elk kind een prachtige "level up" krijgt in hun dansontwikkeling.

PJ weet precies hoe hij het beste in elk kind naar boven kan halen. Dit zien we terug in de prachtige shows die de dansschool organiseert. De persoonlijke aandacht die PJ geeft, is een groot pluspunt en zorgt ervoor dat kinderen zich echt gezien en gewaardeerd voelen. We genieten enorm van het persoonlijke contact en de extraatjes die daarbij komen kijken.

Tijdens de shows straalt elk kind van oor tot oor. Het decor, de kleding, de dans en het plezier vormen samen een perfect geheel. Mijn zoon is altijd razend enthousiast over de lessen; hij zegt dat ze veel te snel voorbijgaan! De choreografieën zitten altijd goed in elkaar en dagen de kinderen uit om het beste uit zichzelf te halen.

PJ is niet alleen een geweldige docent, maar ook een groot voorbeeld voor zijn dansers. De passie en toewijding die hij toont, werken inspirerend voor zowel de kinderen als de ouders. We zijn dankbaar dat we deel uitmaken van de Dansschool PJ-familie en kijken uit naar de vele mooie momenten die nog komen gaan.

Nathalie Drykoningen
23 dagen geleden

PJ is een heel bekwaam iemand. Hij haalt het beste in iedereen naar boven. Hij zit boordevol energie en enthousiasme. Als je eenmaal les van hem hebt gehad dan snak je gewoon naar de volgende keer.
Zijn shows zijn altijd af op alle gebied. Trots om samen te mogen werken met hem.
Ik kan mij geen betere leraar en vriend wensen! Love him so much ❤️

Anneleen Hendriks
24 dagen geleden

Top dansmeester. Pieter Jan is iemand die het beste in elk kind naar boven haalt. Hij laat elk stralen en laat elk kind geloven in zijn/haar kunnen. Wij zouden ons geen betere dansmeester kunnen voorstellen.
Ook de shows die Pieter Jan neerzet zijn altijd net dat tikkeltje meer. Je geniet van het begin tot het einde.

Arianne
24 dagen geleden

Pieter-Jan beschikt over de kennis, het enthousiasme, de energie en de passie om ieder kind te laten groeien en zich belangrijk te voelen door te dansen. Het zelfvertrouwen dat mijn dochters hebben opgebouwd door bij hem te dansen, is het mooiste cadeau dat ze hebben gekregen tijdens hun wekelijkse dansles. Het plezier, de positieve groepsdynamiek en het fijne persoonlijke contact zijn extraatjes waar we enorm van genieten!

Als kers op de taart zorgt PJ ervoor dat ieder kind straalt tijdens een prachtige show waar iedereen van kan genieten. Decor, kleding, dans en plezier vormen hierbij een perfect geheel.

yannaika
2 jaar geleden

hey pj, ik kijk er al uit vanaf elke woensdag avond om terug te komen het is gewoon zooooooo leukkkkkk.

Eline
2 jaar geleden

Pj company is altijd super leuk, ik kan nooit wachten tot het woensdag is!

Roos
2 jaar geleden

Pj is de meest sympathieke, enthousiaste en grappigste leerkracht die ik ooit heb gehad!
De lessen gaan veel te snel voorbij en de choreo´s zitten steeds goed in elkaar!
Het is een plezier om te kunnen dansen met een leraar als deze en ik zou PJ company alleen maar kunnen aanraden!

Tineke
2 jaar geleden

Hier helemaal fan!
Onze beide dochters dansen bij PJ company ze leren zoooo veel. Onze oudste danst in het selectie team en we staan er elke keer opnieuw van te kijken wat ze elke week weer bijleert. En zoals altijd zit bij Pieter-Jan ook de sfeer heel goed. Hij is niet enkel een docent maar ook een groot voorbeeld voor zijn dansers.

#welovepjcompany!