CLASSES

AANBOD DANSLESSEN 2022-2023


KIDS 

WOE 16u-17u

 Combinatieles Show-Jazz-Hiphop voor iedere danser vanaf het eerste leerjaar. Binnen deze groep ligt de nadruk op het aanleren van structuur in een dansles en het verder uitwerken van kernkwaliteiten (conditie, ruimtegebruik expressie, formaties, uitstraling, het maximaal benutten van dansbewegingen...) We vinden het extra belangrijk dat de dansers kunnen groeien in hun kunnen en met vertrouwen ten volle kunnen genieten van de les.


SELECTION TEENS

WOE 17u-18u30

 Selectieteam vanaf 10 jaar. Meer informatie vindt u hier


TEENS 

WOE 18u30-19u30

 Combinatieles Show-Jazz-Hiphop voor iedere danser vanaf 10 jaar. Vanaf de Teens kijken we  gerichter naar de dansers om ervoor te zorgen dat iedereen kansen creëert om zich persoonlijk te kunnen ontwikkelen. Moeilijke danselementen (zoals lifts en acro-elementen) worden met juiste discipline aangeleerd. We streven ernaar om elke danser vertrouwen te geven om te kunnen stralen tijdens een performance  en met volle overtuiging hun kwaliteiten te tonen op een podium. 


TODDLERS 

ZO 10u-11u*

 Kleuterdans vanaf 3 jaar. De eerste danspasjes zijn zeker niet onbelangrijk. Daarom starten we bij PJ Company al vanaf de jongste dansers met het aanleren van  basistechnieken uit klassiek ballet en Jazz. De nadruk ligt vooral op de creatieve en expressieve manier van dansen, waarbij het stimuleren van het dansplezier voorop staat. 

*Kleuterdansles duurt 50 min


 SELECTION KIDS

ZO 11u-12u

 Selectieteam vanaf 6 jaar. Meer informatie vindt u hier


Alle lessen worden verzorgd door gediplomeerd dansdocent PIETER-JAN BECKERS.